Galéria

Céges fotók

 

 

Kandeláberek

 

 

Vásárlóink fotói 


Termékeink

A Karsai Kertészet a muskátlik színét-javát kínálja vásárlóinak, csakis a legkiválóbb minőségben.

A legnépszerűbb termék a klasszikus tiroli szimpla futó, mely nagy (1-1,5 méteres!) növekedésével, folytonos virágzásával és dús lombozatával kivételes látványt nyújt. Nagy előnye a fajtának, hogy a napsütésen, vízen és a tápanyagon kívül nem igényel különösebb foglalkozást, az elnyílt virágok öntisztuló módon lehullnak helyet adva az újaknak.


A hagyományos álló/paraszt muskátli gyönyörű erőteljes színekben pompázik a Karsai kertészetben. Ez a fajta dús virágzattal és bokorszerű, egészséges sötétzöld levélzettel köszöni meg a gondoskodást. A lángoló piroson kívül hat színben elérhető, melyek kombinálva is remekül mutatnak.


A Karsai kertészetben megtalálható legkülönlegesebb muskátli a félfutó. Ez a fajta mérsékelt növekedésű (30-60 cm-es), sűrű lombozatú, és extrém dúsvirágzatú. Dupla-tripla mennyiségű sziromlevelei és izgalmas színei miatt igazi kuriózum még a szakértők számára is.


„Elhivatottság a legkiválóbb eredmény mellett több évtizedes vállalkozói filozófiánk.”

Az érdeklődőket örömmel kíséri végig a kertészet lelkes csapata, hogy az ültetéshez szükséges minden információt megszerezhessenek. Ez után a kívánságnak megfelelő színű és mennyiségű muskátlit praktikusan csomagolva viheti haza a kedves vevő. Az otthoni virágültetéshez speciális, muskátli földkeveréket is kínálnak, melyben a növény számára tökéletes a PH, az ásványi anyag mennyiség és a szerkezeti összetétel.

Szívesen vállalják hozott, vagy helyben vásárolt balkonládákba és edényekbe a muskátli beültetését, akár azonnal is! Így a vásárló egyetlen feladata a szín és fajta kiválasztása, majd néhány percen belül már viheti is haza az elkészült kompozíciót.

Kapcsolat

Cím: 2898 Kocs, Kossuth Lajos u. 36. (a térképet az űrlap alatt találja)
Kertészet: + 36 34/471-237
Karsai Lajos +36 30/9577-512
Karsai József +36 70/2716-837

Bármilyen kérése vagy kérdése van, írásban is felveheti velünk a kapcsolatot! Adatait bizalmasan kezeljük! Megkeresését előre is köszönjük!

Név(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefon
Invalid Input

Üzenet(*)
Invalid Input

Biztonsági kód(*)
Biztonsági kód
Invalid Input

  


Ha szép muskátlit szeretne, a ZÖLD szekeret keresse!

 

Facebook